ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ BLOG ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Κάτι βρωμά στην ΚΟΠ με την αποκάλυψη της επιταγής



Σοβαρό πρόβλημα διαφάνειας προκύπτει μετά την αποκάλυψη για έκδοση επιταγής ύψους 30.000 ευρώ από την ΚΟΠ προς τον ΑΠΟΠ/Κινύρα, ποσό για το οποίο ουδέποτε τοποθετήθηκε δημόσια.
Πλέον δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά και υπόνοιες για προσπάθεια της Ομοσπονδίας να διευκολύνει το σωματείο της Πέγειας ώστε να αρθεί το εμπάργκο μετεγγραφών, τρείς μέρες πριν τον αγώνα με την Ομόνοια, ώστε να εγγραφούν οι ποδοσφαιριστές Καρμπόνι και Σοούμνι, με τον πρώτο μάλιστα να κάνει ντεμπούτο το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου 2011.

Η αποκάλυψη της επιταγής από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Goal, προφανώς προκάλεσε τεράστια αναταραχή και ανασφάλεια στους επικεφαλής της Ομοσπονδίας και του ΑΠΟΠ/Κινύρα, που αντί να τοποθετηθούν δημόσια με επίσημες ανακοινώσεις, προτίμησαν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον συντάκτη και να τον ενημερώσουν ότι «το ποσό είναι έναντι για τη χορηγία που έχουμε να παίρνει ο ΑΠΟΠ/Κινύρας από την Ομοσπονδία».

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά το ποσό αυτό δόθηκε στην Πέγεια ως «προεξόφληση χρημάτων που θα πάρει η Πέγεια από χορηγίες σε μετεγενέστερο στάδιο». Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΚΟΠ παρόμοιες επιταγές έχουν πάρει και άλλα 4-5 σωματεία.

Από την πλευρά της Ομόνοιας, το στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου Παύλος Χρυσάνθου διερωτάται: «Με βάσει ποια πολιτική της ΚΟΠ δόθηκε αυτή η διευκόλυνση στο σωματείο της Πέγειας; Σε ποιες ομάδες δόθηκε, αφού πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Δημιουργείται θέμα ίσης μεταχείρισης των σωματείων, αφού κι άλλα σωματεία αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Γιατί επιλέχθηκε η δεδομένη χρονική στιγμή, μεσούσης της μετεγγραφικής περιόδου, να παραχωρηθεί το συγκεκριμένο ποσό. Η ΚΟΠ οφείλει να τοποθετηθεί και να δώσει απαντήσεις στο θέμα, ώστε να μην δημιουργούνται σκιές στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος».

http://shootandgoal.com/page.php?id=40017&bid=8

Δεν υπάρχουν σχόλια: