ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ BLOG ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Λίλης: «Υπάρχουν προστατευόμενες ομάδες»


Ξεκάθαρες προειδοποιήσεις προς κάθε ενδιαφερόμενη κατεύθυνση απέστειλε ο Νίκος Λίλης, ο οποίος κατάγγειλε δημόσια πως κατέχει πληροφορίες πως ο διαιτητής του αγώνα με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα, που θα είναι ο Ελλαδίτης Γιάννης Σταρίδης, δεν θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι στα ίσα.

Ο πρόεδρος της Αλκής με δηλώσεις του στον Σούπερσπορ ανάφερε μεταξύ άλλων: «Οι παίκτες μας είναι πανέτοιμοι για νίκη στον αγώνα με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι η διαιτησία, για την οποία βαρέθηκα να ασχολούμαι. Κατέχουμε πληροφορίες ότι θα οριστεί ο Γιάννης Σταυρίδης στον αγώνα με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα, και τους προειδοποιώ: Να μην τολμήσουν να μας ενοχλήσουν».

«Ο εν λόγω διαιτητής προέρχεται από τιμωρία μετά από κακές διαιτησίες. Ανατρέξετε στο παρελθόν να δείτε τις διαιτησίες του. Επαναλαμβάνω και προειδοποιώ: Δεν θα ανεχθούμε άλλη σφαγιαστική διαιτησία. Ο διαιτητής που θα οριστεί πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμιος, να είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένος για να μας παίξει 50-50. Να ξέρουν ότι δεν θα μείνουμε απαθείς. Ο διαιτητής θα είναι στο μικροσκόπιο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Στην συνέχεια ερωτηθείς που αποσκοπούν οι καταγγελίες του ανάφερε: «Πέστε μου εσείς, το πρωτάθλημα παίζεται επί ίσοις όροις; Εγώ πιστεύω ότι έχουν γίνει εγκλήματα. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν προστατευόμενες ομάδες, όμως δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο».

http://shootandgoal.com/page.php?bid=8&id=40428

Δεν υπάρχουν σχόλια: