ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ BLOG ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Βουλώστε το αλλιώς...»



Πρωτόγνωρες είναι οι τοποθετήσεις του ΑΠΟΠ/Κινύρα, που σε δημοσιογραφική διάσκεψη απείλησε τα ΜΜΕ με νομικά μέτρα για τα όσα δημοσιεύτηκαν και τους υπαλλήλους της τράπεζας για διαρροή, μετά την αποκάλυψη για έκδοση επιταγής ύψους 30 χιλιάδων ευρώ από την ΚΟΠ.

Η διοίκηση της ομάδας της Πέγειας έκρινε ότι απαγορεύεται να παρουσιάζονται στοιχεία στην δημοσιότητα στα πλαίσια της αδέσμευτης δημοσιογραφίας, και μέσω του Χάρη Αρκαδίου έστειλε προειδοποιτηικά μηνύματα στα ΜΜΕ να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και επεφυλάχθηκε για τα νομικά της δικαιώματα.
Η επιταγή που δόθηκε στον ΑΠΟΠ/Κινύρα και έφερε σε δύσκολη θέση την ΚΟΠ μετά την αποκάλυψη από το Goal.

«Τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν αναφορικά με την επιταγή τα θεωρούμε και είναι αστεία. Ήδη η Εκτελεστική Επιτροπή του σωματείου μας ανάθεσε στους νομικούς συμβούλους να ελέγξουν το θέμα καθώς θεωρούμε ότι εμπίπτει σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Εμείς είμαστε καθαροί και δεν έχουμε να φοβηθούμε», ήταν η τοποθέτηση εκπρόσωπου Τύπου της πεγειώτικης ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: