ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ BLOG ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Υψηλόβαθμο πρόσωπο είπε: «Ήρωας και σωστός ο διαιτητής»


Μπάχαλο έχουν καταντήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο αυτοί που δειυθύνουν το πρωτάθλημα αφού όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου κάποιο υψηλόβαθμο πρόσωπο του είπε μετά το τελός του αγώνα: «Ο διαιτητής θα γίνει ήρωας, εννοώντας ότι πήρε τη σωστή απόφαση»!

Παράλληλα, ο Φιλίππου κάκισε το λάθος του διαιτητή στη φάση με το πέναλτι της ΑΕΛ, ωστόσο τόνισε πως τα λάθη του διαιτητή Αντώνη Χριστοδούλου έγιναν και για τις δύο ομάδες, καθώς η ομάδα της Άχνας έχει πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα της διαιτησίας.

Ο πρόεδρος του Εθνικού σε δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM τόνισε: «Ήταν ένα διπλό λάθος του διαιτητή, αφού πρώτο δεν υπήρχε παράβαση και δεύτερο πήρε λάθος απόφαση που δεν έδωσε επανάληψη. Όμως κανείς δεν μιλά για το πεντακάθαρο πέναλτι που είχε ο Εθνικός στο 90'».

«'Εχουμε και εμείς πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση ο διαιτητής δεν ήρθε για να βοηθήσει τον Εθνικό. Eπρεπε όμως να γνωρίζει τον κανονισμό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε αυτή την απόφαση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο μου είπε πως ο διαιτητής θα γίνει ήρωας, εννοώντας ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει παραπληροφόρηση για τον κανονισμό».

Όσον αφορά την συνάντηση των προέδρων που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο κ. Φιλίππου είπε, «Είναι μια συνάντηση που θα συμπληρώσει την προηγούμενη. Θα δούμε το οικονομικό θέμα που προβληματίζει τα σωματεία, αλλά οπωσδήποτε θα τεθούν και άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα διαιτησίας».
http://shootandgoal.com/page.php?id=36009&bid=8

Δεν υπάρχουν σχόλια: