ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ BLOG ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πάπουτσος: «Κατεστημένο από μεγαλοπαράγοντα της ΚΟΠ»


Την αποκάλυψη για κατεστημένο στον χώρο της διαιτησίας έκανε ο Γιώργος Πάπουτσος, ο οποίος ανάφερε ότι μεγαλοπαράγοντας της ΚΟΠ καταστρέφει το χώρο της διαιτησίας. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών εξέφρασε παράλληλα τον έντονο προβληματισμό του ιδίου και του συνδέσμου για τη διαιτησία του Αντώνη Χριστοδούλου.

Ο Πάπουτσος με δηλώσεις του στο «Goal» τόνισε αρχικά τα εξής: «Mεγαλοπαράγοντας της ΚΟΠ καταστρέφει το χώρο της διαιτησίας. Πουλά πνεύμα και γεμίζει τα μυαλά των διαιτητών», χωρίς ωστόσο να θελήσει να αναφέρει το όνομά του. 

Όσον αφορά τις κατηγορίες του προέδρου της ΑΕΛ για εντεταλμένη διαιτησία είπε: «Αν υπάρχουν διαιτητές εντεταλμένοι, για ειδικές αποστολές, είναι ό,τι πιο τραγικό συμβαίνει στη διαιτησία. Δεν γνωρίζω αν ο Αντώνης Χριστοδούλου έχει πρόθεση παραίτησης, αλλά αν αισθάνεται ότι δεν τον σηκώνει η όλη κατάσταση, θα πρέπει να φύγει με τον σωστό τρόπο».

Ο Πάπουτσος διερωτήθηκε γιατί ο διαιτητής δεν βοηθήθηκε από τους δύο βοηθούς και τον τέταρτο. Τους χαρακτήρισε συνυπεύθυνους του σοβαρού σφάλματος του Αντώνη Χριστοδούλου. «Με τέτοια σοβαρά λάθη μένει εκτεθειμένη η διαιτησία. Σαφώς και περιμένει παραδειγματική, ακραία τιμωρία τον διαιτητή, αλλά και οι υπόλοιποι τρεις δεν είναι άμοιροι ευθυνών και θα τους επιβληθεί ανάλογη ποινή».
http://shootandgoal.com/page.php?bid=8&id=36050

Δεν υπάρχουν σχόλια: