ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ BLOG ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ομόνοια: Προβληματισμός για τις κινήσεις της ΚΟΠ


Προβληματισμένη παρουσιάζεται η διοίκηση της Ομόνοιας από τις διαδικασίες που ακολουθεί η ηγεσία της ΚΟΠ εναντίον της τις τελευταίες βδομάδες, καθώς ενώ σήμερα της στάληκε παραπομπή του σωματείου στην Δικαστική Επιτροπή για την ανακοίνωση των οργανωμένων της Θύρας 9, στην συνέχεια υπήρχε ενημέρωση ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και αποσύρθηκε επίσημα η καταγγελία.

Είναι η δεύτερη φορά, μετά την διαρροή για το προπονητικό δίπλωμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που η ΚΟΠ επιλέγει να ενεργήσει βεβιασμένα και το κυριότερο να διοχετεύσει προς την δημοσιότητα επιστολές της, λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή αγώνων της ομάδας. 

Μοιραία υπάρχει καχυποψία ανάμεσα στον κόσμο για τις προθέσεις της Ομοσπονδίας, εξού και οι ανακοινώσεις, αλλά και η εκδήλωση των οργανωμένων έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ. Παράλληλα, οι χαρακτηρισμοί του προέδρου της ΚΟΠ, περί τραμπούκων ασφαλώς και δεν βοηθούν την κατάσταση. Αντίθετα, δημιουργούν μια αναστάτωση και ένταση που δεν οδηγεί κάπου. Η πορεία ήταν ειρηνική, ελεγχόμενη από τον πρόεδρο της Ομόνοιας Μιλτιάδη Νεοφύτου, και όφειλε και ο πρόεδρος της ΚΟΠ να κρατήσει μια πιο ήπια στάση. 

Η Ομόνοια επιφυλάχθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για το δίπλωμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά τον αγώνα με την Πάφο. Όσον αφορά το θέμα της παραπομπής στην Δικαστική για ανακοίνωση των οργανωμένων, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Θεόδωρος Καυκαρίδης, ανάφερε σε σε δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM ότι: «Eνημερωθήκαμε ότι αποσύρθηκε η παραπομπή της Ομόνοιας στη Δικαστική για την ανακοίνωση της «Θύρας 9». Δεν μπορεί ένα οργανωμένο σύνολο οπαδών να εκφράζει ένα Σωματείο ειδικά με μία ανακοίνωση».
http://shootandgoal.com/page.php?id=36179&bid=8

Δεν υπάρχουν σχόλια: