ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ BLOG ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ούτε μια αναπάντηση κλήση...


Κανένα ενδιαφέρον και απολύτως καμία ευαισθητοποίηση από τους διοικούντες της ΚΟΠ αναφορικά με την δήλωση του Γιώργου Πάπουτσου, «Mεγαλοπαράγοντας της ΚΟΠ καταστρέφει το χώρο της διαιτησίας», ανεξάρτητα αν ο ίδιος τώρα προσπαθεί να ανασκευάσει και επιχειρεί να παρουσιάσει σήμερα ότι είναι αρλουμπες και αποκυματα τις φαντασιας του δημοσιογράφου και συναδέλφου Κώστα Καλλή και της εφημερίδας «Goal».

Με δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο τόνισε ότι μόνο ο Διευθυντής Διαιτησίας Κώστας Κωνσταντίνου ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει αν όντως έκανε τις δηλώσεις. Απ' εκεί και πέρα, κανείς από την διοίκηση της Ομοσπονδίας, έκρινε ότι υπάρχει επαρκής λόγος για να αποστείλει έστω ένα γραπτό μήνυμα στον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών, για να γίνει έρευνα για τις δηλώσεις του.

Σήμερα, ο Γιώργος Πάπουτσος καταλογίζει όλη την κατάσταση σε παρερμηνεία του δημοσιογράφου, και άφησε να εννοηθεί πως στην ουσία ο συνάδελφος είδε όνειρο και έβγαλε την είδηση. «Θα ζητήσω από την εφημερίδα να ανασκευάσει τις δηλώσεις γιατί είναι θέμα παρερμηνείας. Διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, το Τμήμα Διαιτησίας εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα του χώρου και έδωσε άμεσα λύση. Το μείζον πρόβλημα είναι οι διαρροές των βαθμολογιών, εξού και υποβιβάστηκαν στην Β' κατηγορία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παρατηρητών Χρίστος Σκαπούλης καθώς και ο παρατηρητής Ανδρέας Γεωργίου ως υπεύθυνοι.

Όσον αφορά την τετράδα (Χριστοδούλου- Ασπρής- Τσεντής- Ανδρονίκου) του αγώνα Εθνικός Άχνας - ΑΕΛ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Διευθυντής Διαιτησίας Κώστας Κωνσταντίνου εισηγήθηκε τον υποβιβασμό στην Β` κατηγορία της μαγικής τετράδας, κάτι για το οποίο συμφώνησαν όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.
http://shootandgoal.com/page.php?bid=8&id=36097

Δεν υπάρχουν σχόλια: